Miostimularea corpului

Miostimulare

Miostimularea corpului - o procedură cu aparate, în timpul căreia vă situați convenabil pe scaunul cosmetic, inhalînd parfumul delicat de ierburi şi flori, ascultați muzică, iar muschii vor lucra. Miostimulatorul nostru are programe cu parametri diferiţi de impulsuri electrice, care sunt alese individual pentru fiecare client. Impulsurile electrice cu parametri bine-specificați vin la electrozii,ficsați pe punctele de proiecţie a muschilor, asigurând contracțiile  lor active. Procedură de miostimulare a corpului nu este dureroasă, pacientul simte o uşoară furnicături în zona afectată de impuls.

Primele rezultate le puteti vedea după procedură (una sau două): în zonele cu probleme se reduce semnificativ volumul se manifestă treptat relieful muşchilor. Cu toate acestea, dacă doriţi să obţineți rezultate cu adevărat semnificative şi stabile, vă rugăm să reţineţi e nevoie să faceți cincisprezece proceduri.

Miostimularea corpului este foarte eficientă în tratamentul complex al celulitei şi obezităţii, pentru corectarea, şi a ovalului feţei, tonifierea muschilor si pielii. Consolidarea lipoliza sub influenţa miostimulării corpului duce la o scădere a volumului de ţesut adipos iar muşchii  sunt în ton, se întăresc.

Dispozitivul acţionează în mod eficient chiar şi pe muşchii profunzi, care în cursul antrenamente profesionale sunt dificil de ai include în proces. Datorită versatilităţii aparatului nostru, miostimularea poate fi făcută în muşchii abdominali, solduri, braţe şi picioare, fese.

 Expertii nostri vor evalua toate dovezile şi contraindicaţiile posibile pentru folosirea miostimulării fiecărui pacient, vor alege programul optim de corecţie, ceia ce va garanta siguranţa procedurii pentru sanatatea ta si un rezultat excelent.

Română
 

Cum ne gasiti

Adresa:

R. Moldova, or. Chişinău, Decebal 23/2

 

Contacte

Telefon: 

(+37322) 77-35-35

E-mail:

info@renastere.com